JEAN February 28, 2014 9:52 am FELICITARI ! Atat de frumos si de clar prezentata reteta sa inteleaga orice om . Reply
Florentina Dragu February 28, 2014 10:17 am Excelent si cred ca si foarte gustos.Am sa o incerc si eu zilele astea. Multumesc . Reply
Drăghici Mioara February 28, 2014 1:58 pm Bună ziua, vă rog să îmi recomandați ce năut să folosesc, deoarece variază timpul de fierbere căt și gustul. Pentru un gust desăvârșit este extrem de importantă calitatea produselor folosite. Cu multă stimă. Reply
Nicu Juganaru February 28, 2014 2:25 pm Cef Joseph respect și considerație pentru pasiunea de care dați dovadă, as fi bucuros dacă as găsi pe site-ul dvs și cum se poate găti o rață delicioasa fără grăsime. Mulțumesc mult si succes în afacerea dumneavoastră. Reply
Nutica February 28, 2014 4:56 pm Ma surprinde placut initiativa acestui blog . V-am regasit cu placere si cu interes pentru minunatele retete. Bine prezentate explicatiile, bine gatit, bine montat, toate la …superlativ. Felicitari! Maine astept o reteta MARTISOR! Reply
hlibocianu aurica February 28, 2014 8:04 pm cred ca am sa o fac la sfarsit de saptamana, dupa pasii parcursi pe reteta minunata Reply
stoianof alin March 5, 2014 11:44 am buna ziua,nu vreau sa jignesc pe nimeni care comenteaza retetele domnului chef hadad,dar comentariile cu foarte bun sau frumos sunt ieftine.domnilor,doamnelor aceasta este arta,nu este compliment care sa egaleze asa ceva.va multumesc si imi cer scuze daca supar pe cineva.va doresc o zi buna,si domnului hadad tot ce isi doreste domnia sa. Reply