chefjosephhadad.ro

Blog

Joseph, by Joseph Hadad – revista HRB Expert

No Comments

Cunoscutul chef Joseph Hadad si-a dorit inca de acum 16 ani, cand a ajuns prima data in Romania, sa aiba propriul sau restaurant in care sa-si rasfete clientii cu cele mai rafinate preparate. Acest vis a fost implinit in primavara acestui an, restaurantul Joseph din apropierea parcului Herastrau, deschis impreuna cu un partener asociat, purtandu-i semnatura de la meniu si pana la intregul concept.

Restaurantul Joseph by Joseph Hadad ocupa una din vilele frumoase ale cartierului Aviatorilor, care a gazduit inainte restaurantul Mercado, doar ca interiorul a fost complet refacut din punct de vedere al designului. Mobilierul nou, comandat in Italia, este ales in culori odihnitoare, iar peretii albi confera oaspetelui o senzatie de aerisit. Obiectele de iluminat sunt alese atent, de calitate, si, alaturi de alte mici obiecte de design, dau spatiului acea atmosfera rafinata. Tocaria groasa, usile mari dintre saloane, cu aspect vechi, cat si grinzile de lemn, completeaza si incalzesc atmosfera.
Restaurantul este mare, are un spatiu destinat fumatorilor, un mic salon privat, iar la etaj, unde se ajunge urcand o scara interioara ce porneste chiar din salon, a fost amenajat un spatiu ce va fi destinat unor evenimente, fie ele corporate sau mici petreceri de familie. Terasa este, de asemenea, generoasa, putand acomoda pana la 60 de persoane, aici fiind amenajat si un bar ce va functiona, deocamdata, doar in perioada sezonului cald.
„Nu pot spune ca am ales acesta locatie in mod special, mai mult, cred ca locatia m-a ales pe mine. inca de la inceput, am vrut ca restaurantul meu sa nu fie amplasat intr-o zona comerciala, mi-am dorit o astfel de locatie, incarcata de istorie. Iar in ceea ce priveste designul, pot spune ca sunt o fire oarecum conservatoare si cred ca accentele vechi pe care am tinut sa le pastrez in interiorul cladirii si nota de eleganta pe care acestea o dau locatiei ma caracterizeaza.
De amenajare s-a ocupat un foarte bun prieten al meu care, alaturi de echipa lui, a finalizat in timp record toate amenajarile propuse, iar la capitolul design am apelat la o buna prietena a mea, „Simona“, proprietara magazinelor ce ii poarta numele, care, alaturi de designerul lor vedeta, Yoghes, m-au consiliat la acest capitol“, completeaza Joseph Hadad.

Citeste tot articolul pe www.hrbexpert.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5