chefjosephhadad.ro

Blog

Creativitate si rafinament in bucatarie marca Joseph Hadad – www.slabsaugras.ro

No Comments

Chef Joseph Hadad a intrat in atentia publicului larg de cand face parte din juriul emisiunii Top Chef – cel mai taios show de gatit! Rezervate unei clientele selecte, preparatele proprii sunt dovezi de creativitate si rafinament, ce iti surprind in mod placut papilele gustative. De aceea l-am invitat pe chef Hadad sa ofere cititorilor nostri trei dintre retetele lui preferate. Inainte de rasfatul culinar, va propunem sa-l cunoastem mai bine pe Yosi, cum ii spun prietenii din Israel!

Slab sau Gras: Care sunt ingredientele ce nu trebuie sa lipseasca din orice bucatarie?
Joseph Hadad: Sare, piper negru zdrobit, ceapa, usturoi, ulei.

Slab sau Gras: Ce va inspira atunci cand creati noi retete?
Joseph Hadad: Nu exista ceva anume care ma inspira. Retetele le creez folosindu-ma de vasta mea experienta, cu deosebita concentrare si bineinteles cu mult suflet.

Slab sau Gras: Cu siguranta, clientii sunt impresionati de restaurantul pe care l-ati deschis in luna aprilie. Cum ati caracteriza preparatele din meniu? In ce specific s-ar incadra?
Joseph Hadad: La restaurantul Joseph puteti savura preparate mediteraneene cu touch frantuzesc.

Slab sau Gras: In afara de arta culinara, ce pasiuni mai aveti?
Joseph Hadad: In afara bucatariei, imi place sa creez diferite figurine de animale din plastilina. De asemenea, inotul este unul dintre hobby-urile mele preferate.

Slab sau Gras: Ce planuri de viitor aveti?
Joseph Hadad: In viitorul apropiat vreau sa aduc restaurantul Joseph in topul primelor 5 din Romania, iar in viitorul indepartat mai vreau sa deschid un restaurant.

Slab sau Gras: Un gand bun pentru cititorii nostri?
Joseph Hadad: Dragii mei, nu uitati ca o alimentatie sanatoasa duce la o viata mai lunga!

lansare josephl007
Citeste tot articolul pe www.slabsaugras.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5