Chef Joseph Hadad a intrat in atentia publicului larg de cand face parte din juriul emisiunii Top Chef – cel mai taios show de gatit! Rezervate unei clientele selecte, preparatele proprii sunt dovezi de creativitate si rafinament, ce iti surprind in mod placut papilele gustative. De aceea l-am invitat pe chef Hadad sa ofere cititorilor nostri trei dintre retetele lui preferate. Inainte de rasfatul culinar, va propunem sa-l cunoastem mai bine pe Yosi, cum ii spun prietenii din Israel!
Slab sau Gras: Care sunt ingredientele ce nu trebuie sa lipseasca din orice bucatarie? Joseph Hadad: Sare, piper negru zdrobit, ceapa, usturoi, ulei.
Slab sau Gras: Ce va inspira atunci cand creati noi retete? Joseph Hadad: Nu exista ceva anume care ma inspira. Retetele le creez folosindu-ma de vasta mea experienta, cu deosebita concentrare si bineinteles cu mult suflet.
Slab sau Gras: Cu siguranta, clientii sunt impresionati de restaurantul pe care l-ati deschis in luna aprilie. Cum ati caracteriza preparatele din meniu? In ce specific s-ar incadra? Joseph Hadad: La restaurantul Joseph puteti savura preparate mediteraneene cu touch frantuzesc.
Slab sau Gras: In afara de arta culinara, ce pasiuni mai aveti? Joseph Hadad: In afara bucatariei, imi place sa creez diferite figurine de animale din plastilina. De asemenea, inotul este unul dintre hobby-urile mele preferate.
Slab sau Gras: Ce planuri de viitor aveti? Joseph Hadad: In viitorul apropiat vreau sa aduc restaurantul Joseph in topul primelor 5 din Romania, iar in viitorul indepartat mai vreau sa deschid un restaurant.
Slab sau Gras: Un gand bun pentru cititorii nostri? Joseph Hadad: Dragii mei, nu uitati ca o alimentatie sanatoasa duce la o viata mai lunga!
Citeste tot articolul pe www.slabsaugras.ro
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Evaluare * 1 2 3 4 5