chefjosephhadad.ro

Blog

Câteva cuvinte despre site-ul www.josephhadad.ro

7 Comments

Dragii mei,

Am lansat site-ul oficial, www.josephhadad.ro.
Conceptul este simplu, l-am gândit ca un instrument prin care dumneavoastră sa fiţi aproape de mine şi de echipa mea – fanii mei, toţi cei care au nevoie de sfatul meu sau cei care vor sa colaborăm.
Aici gasiţi cateva informaţii despre mine, detalii despre proiectele mele, atât din televiziune cât şi cele personale, restaurantele unde, in viitor, veţi putea degusta preparatele create de mine, shop-ul, in plus, blogul şi nu in ultimul rând modalitatea prin care mă puteţi contacta pe mine şi echipa mea pentru consultanţă Horeca şi pentru planificarea evenimentelor dumneavoastră.

In secţiunea “Restaurante“, vor fi locaţiile unde puteţi savura creaţiile mele. Se vor putea face rezervari direct de pe site-ul meu şi, in funcţie de disponibilitate, voi fi personal in locaţii, voi face recomandari şi veţi putea beneficia de oferte exclusive, special create pentru dumneavoastră.

La “Media” gasiţi detalii despre proiectele mele, atât din televiziune cât şi cele personale, articole din presă,dar in general detaliile legate de cariera mea.

Pe “Blog“, vă pregătesc concursuri, reţete şi surprize pe care le voi anunţa la momentul oportun . De asemenea aştept propuneri legate de subiectele pe care sa le abordez aici.

Shop-ul” este o secţiune importantă a site-ului meu, unde puteţi cumpara produse exclusive marca Joseph Hadad, dar şi produse partenere, pe care le voi promova, şi care, evident, intrunesc cerinţele mele exigente, aşa cum v-am obişnuit deja . De Paşte va avea loc lansarea magazinului online – v-am pregatit o surpriză. Mai multe detalii nu vă pot dezvălui deocamdata. 🙂

Am luat in considerare şi planificarea evenimentelor. Este destul de simplu de altfel: ne scrieţi un e-mail cu detalii despre evenimentul pe care doriţi să il organizati, şi echipa mea vă va contacta pentru a stabili o intalnire in care să discutăm detaliile.
De asemenea puteţi beneficia de consultanţă din partea mea şi a echipei mele de profesionisti dacă vreţi să vă dechideţi o afacere de succes in domeniul Horeca, doar ne scrieţi un e-mail şi noi vă vom răspunde.

Nu in ultimul rand, in funcţie de disponibilitate, puteţi cumpăra spaţiu publicitar pe site.

Pentru a fi la curent cu noutăţile şi surprizele pe care vi le pregatesc, vă invit să vă inscrieţi la newsletter.
Până acum ce parere aveţi?

Vă mulţumesc, al vostru Joseph Hadad

7 comments on “Câteva cuvinte despre site-ul www.josephhadad.ro

  1. Stella Alvarez

    Sunt foarte mandra ca l-am cunoscut pe Joseph si am avut privilegiul de ai gusta bunatile dea lungul anilor! Pagina web este bine venita si foarte folositoare pe viitor.
    Bravo Joseph!

  2. FLORIN MILOS

    Doar respect pentru acest domn deosebit care ne daruieste mai mult decat niste simple preparate…este un om ,care alaturi de fiecare lucru pe care il vei servi ,iti va pune si o particica din sufletul minunat pe care il are! Va doresc tot ce este mai bun pentru dumneavoastra domnule JOSEPH 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5