Astazi, 29 septembrie, este Ziua Internationala a biscuitilor, asa ca m-am gandit sa impart cu voi o reteta cu totul speciala pentru mine si cu valoare sentimentala, o reteta pe care am invatat-o de la mama mea, usoara si foarte de efect: reteta biscuitilor marocani pentru cafea. Gustul dulce, crocant si catifelat deopotriva merge de minune cu gustul aromat al cafelei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Untul si ciocolata neagra se asaza pe o baie de aburi. In acelasi timp, ouale si zaharul se introduc in bleder si se mixeaza. Cand ouale sunt bine mixate, se amesteca praful de migdale se amesteca cu faina si praful de copt si se adauga pas cu pas ouale spuma. Se continua amestecarea lenta si se incorporeaza cafeaua, apoi ciocolata la sfarsit. Se amesteca pentru inca un minut si apoi se da la frigider.
Dupa o ora, se scoate compozitia de la frigider si se creeaza niste bile. Se dau prin zahar si apoi prin pudra de zahar si apoi se asaza intr-o tava de silicon. Se coc la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 8-10 minute.
Pofta buna!
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Evaluare * 1 2 3 4 5