“După 17 ani în România, am reuşit să deschid un restaurant…” În casa albă, cu o arhitectură tipică pentru Bucureştiul rafinat al începutului de veac XX, aşezată la o întretăiere de străduţe liniştite, la numai câţiva paşi de Herăstrău, Joseph Hadad mă primeşte cu zâmbetul lui deschis, pe care i-l cunosc de vreo 8-9 ani. “Ştiu ce să cumpăr dimineaţa de la piaţă, ştiu ce se află în farfurie. Stau cu clientul. Asta am dorit întotdeauna. Să fie toţi mulţumiţi şi, mai ales, cel care a mâncat «din mâna mea»”. Sunt privilegiată. Am avut parte de show-uri culinare unice, pe care Joseph Hadad le-a făcut anume pentru echipa mea de la Jurnalul de Bucătărie. Am colaborat extraordinar cu el în perioada lui de la Casa Vernescu. Îi ştiu povestea, dar… insist. Să o mai spună o dată.
Citeste tot articoul pe jurnalul.ro
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Evaluare * 1 2 3 4 5