chefjosephhadad.ro

Blog

Special pentru doamne – Concurs 8 Martie – cadou: o masa pentru 2 persoane la restaurantul Palladium

28 Comments

“La inceputul tuturor lucrurilor marete se afla o femeie.” a spus Alphonse de Lamartine.

In semn de respect si de admiratie fata de “femeie”, voi oferi cadou unei doamne, pe data de 8 Martie, o masa pentru doua persoane la restaurantul Palladium din Bucuresti.

Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti in urma unui concurs foarte simplu:


– Lasati un comment pe blog in care sa ne confirmati participarea
– Apoi share pe retelele de socializare

Concursul se incheie joi, 7 martie ora 18.00.

Mult succes dragele mele!

JH

28 comments on “Special pentru doamne – Concurs 8 Martie – cadou: o masa pentru 2 persoane la restaurantul Palladium

 1. mi-au placut foarte mult retetele dv.,am urmarit concursul la care a-ti fost juratsi am fost impresionata de felul in care ati criticat concurenti care nu s-au ridicat la nivelul dorit de dv.in mod special la retetele traditionale romanesti,m-a impresionat faptul ca le cunostea-ti mai bine ca cei nascuti crescuti in tara,Bravo.

 2. O surpriza si un cadou deosebit din partea unui bucatar desavarsit!! Felicitari! Orice femeie si-ar dori asa cadou de 8 martie!

 3. Tatiana Cirstea

  Ar fii o mare onoare sa primesc o asa invitatie din partea dumneavoastra,o mare surpriza pentru mine si nu as putea sa raspund decat ”prezent”,dar trebuie sa mai si castig…asa ca abia astept extragerea si sper sa am noroc!!!

 4. Sinziana Badea

  Ar fi un cadou deosebit cu ocazia zilei de 8 martie sa castig invitatia. Daca nu am noroc poate o sa merg cu alta ocazie la acest restaurant pentru o experienta culinara speciala. Multumim pentru initiativa!

 5. Arghir Alexandra

  Va multumim pentru initiativa, ar fii o onoare sa va cunosc chiar de ziua femeii si un cadou deosebit

 6. Doncea Cristina

  “La inceputul tuturor lucrurilor marete se afla o femeie” a spus Alphonse, iar Joseph ar putea realiza un lucru maret oferind din suflet o frantura de arta nu doar unei femei, ci pentru doua admirabile doamne.

 7. Madalina Balasa

  Si in spatele unui barbat celebru se afla intotdeauna o femeie puternica. Cred ca oricare dintre noi si-ar dori o asemenea invitatie numai ca toata lumea a inteles ca cina va fi cu dumneavoastra insa din anunt reiese ca dumneavoastra oferiti cadou unei doamne, cu ocazia zilei de 8 Martie, o masa pentru doua persoane. Va spun sincer ca, daca as fi fericita aleasa as ceda invitatia, cu mare drag, mamei mele. Ar merita din plin o asemenea surpriza, si ea si tata, desigur.

  • Valentina Stan

   Da, stiu ca esti fana si ma bucur ca are blog. Iti amintesti, cu ani in urma l-am vazut la o emisiune la televizor. Atunci am aflat cine preparase cina la Casa Vernescu. Ne placuse si eram curioase cum sunt si celelalte feluri de mancare. Ne-a impresionat priceperea in arta culinara si caracterul frumos al domnului Joseph Hadad. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si bucurii.

 8. Valerica Nicolaie

  Ar fi o ocazie buna sa pot iesi cu fetita mea de 12 ani la un restaurant “ca fetele la masa “si nu in mall…ar fi o mare surpriza pentru ea, mai ales ca , dupa emisiune, tot imi da citate din J.H.

 9. Coman Ana-Maria

  De cand il avem pe bebe(1an si 1 luna) nu am mai reusit sa iesim la masa la restaurant, ar fi un cadou minunat pentru noi. Multumim1

 10. Laura ZAVARA

  Nu pot decat sa imi urez noroc! Iar daca acesta va fi de partea mea, 8 martie de anul acesta va fi intradevar ziua anului in calendar.

 11. Vlaicu Alina

  Un cadoul ideal pentru 8 Martie – Ziua Internationala a Femeii si a Mamei, pe care l-as darui mamei mele.

 12. Mihaela Untea

  Ar fi o mare surpriza pentru mine si nu as putea sa raspund decat ”prezent”,dar trebuie sa mai si castig…asa ca abia astept extragerea si sper sa am noroc!!!Felicitari pentru initiativa !

 13. Cristina Joita

  Confirm participarea!chiar daca nu sunt in Romania …nu cred ca o sa am eu asa noroc ca sa castig:-)))

 14. Confirm participarea si…ce cadou mai frumos as putea primi decat aceasta invitatie :)) Ehhh sparanta moare ultima

 15. Livia Trache

  Stiu ca am depasit termenul pt inscriere….dar speranta moare ultima…asadar confirm participarea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5