Era Chef Executive la King David din Ierusalim, cel mai renumit hotel din Israel, unde gătise pentru regele Juan Carlos şi Francois Mitterand, pentru Gorbaciov şi Bill Clinton, când i s-a propus să lucreze în Bucureşti. Nici n-a vrut să audă. A venit, totuşi, în România şi, din 1996 s-a stabilit aici. Anul trecut a obţinut şi cetăţenia română. Chef Joseph Hadad povesteşte despre originile sale marocane şi tunisiene, despre începuturile într-ale bucătăriei, care au fost de undeva de jos, “de sub mochetă”, despre soţia sa, Gila, care i-a fost elevă la şcoala de bucătari, şi despre viaţa de familie de acum, de când a rămas singur, cu trei copii. Din 5 noiembrie, Chef Joseph Hadad, alături de Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, va trece prin foc şi va pune pe jar profesioniştii în gastronomie din România, în cel mai tăios show de cooking din lume, Top Chef, care începe la Antena 1.
Citeste tot articolul pe http://jurnalul.ro
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Evaluare * 1 2 3 4 5