chefjosephhadad.ro

Blog

Simfonie de pătlăgele galbene si rosii cu sashimi de sea bass

No Comments

rosii galbene prima
Ingrediente:
1 pătlăgea galbena
1 pătlăgea rosie
3-4 frunze de busuioc proaspat
½ ridiche
3 felii de castravete
¼ ceapa rosie
60 gr sashimi de file de sea bass
1 bucata mica sfecla rosie
3-4 felii de morcov
Sare de mare
1 gr piper negru
Ulei de masline
Cateva boabe de coriandru

Modalitate de preparare:

Sfecla rosie se fierbe.
Se taie fileul de sea bass crud in felii de ½ cm.
Se feliaza castravetele , ridichea si ceapa rosie.
Patlagelele se taie in functie de imaginatia fiecaruia.
Se aranjeaza pe farfurie toate legumele. Deasupra se aseaza sashimi de sea bass. Se adauga sarea, piperul, coriandrul, frunzele de busuioc si cateva picaturi de ulei de masline. Se serveste.

rosii galbene 01 rosii galbene 02 rosii galbene 03 rosii galbene 04 rosii galbene05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5