chefjosephhadad.ro

Blog

Recomandarea Top Chef Joseph Hadad pentru Paște – Cotlet de miel cu cartofi dulci și sparanghel

1 Comment

“Tradiţia spune că mielul nu trebuie să lipsească din meniul de sărbătoare. Dacă doriți să faceți un spectacol din masa de Paște, vă propunem o rețetă pe cinste! Special pentru asta, l-am vizitat pe unul dintre cei mai renumiți chefi din România, chef Joseph Hadad, care a pregătit special pentru blogul nostru și pentru voi, dragii mei cititori, o rețetă excepțională, care va impresiona chiar și cel mai capricios invitat.” – Ela Craciun

“Am ales să recomand această rețetă special pentru masa pregătită de Sfintele Sărbători de Paște pentru că este deosebită, este delicioasă și mai lejeră, anul acesta fiind și foarte cald afară. Cotletul de miel cu cartofi dulce și fenicul este o mixtură foarte bună. Sosul brun pe care l-am folosit este natural și gustos. Este important, și vă fac această recomandare din toată inima, să nu gătiți foarte bine cotletul de miel, ci să-l preperați puțin în sânge. Știu că românilor nu le place să mânânce carne preparată mediu, dar încercați și veți vedea cât este de bună” – Joseph Hadad

Vezi reteta Cotlet de miel cu cartofi dulci și sparanghel

One comment on “Recomandarea Top Chef Joseph Hadad pentru Paște – Cotlet de miel cu cartofi dulci și sparanghel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5