Au trecut 2 ani de cand am inaugurat alaturi de echipa mea Restaurantul Joseph.
A fost momentul la care am visat din prima clipa de cand am inceput sa gatesc: sa am restaurantul meu. Aceste este cel mai mare vis implinit, vis pentru care am muncit enorm.
Zambesc acum cind imi amintesc de noptile nedormite de acum doi ani, inainte de deschidere. Imi amintesc perfect emotia pe care am simtit-o cind am intimpinat primii invitati si cum fetita mea Lipaz s-a implicat din prima zi, m-a ajutat la pregătiri.
Acest gen de momente te fac sa mergi mai departe, sa realizezi ca esti pe drumul cel bun cind vezi clientii care sunt fermecati de preparate dar si oamenii din bransa care iti recunosc meritele, cand citesti articole scrise de oameni priceputi in domeniu, care au doar cuvinte de lauda pentru ceea ce faci.
Am trait experiente extraordinare: oaspeti de seama mi-au calcat pragul restaurantului, iar blogeri si actori importanti au venit sa gatim impreuna.
Am avut un target: sa ridic nivelul gastronomiei romanesti. Si am reusit. O spun clientii, premiile, chiar si concurentii mei.
Cineva spunea ca orice mare vis incepe cu un mare visitor. Si eu asa ma simt. Visul meu merge mai departe: va pregatesc mari surprize, prima dintre ele fiind lansarea primei mele carti, un album foto culinar de o calitate exceptionala care va aparea in curand pe piata. In carte o sa gasiti retetele mele de suflet, gourmet.
As vrea sa le multumesc angajatilor mei, oameni talentati si muncitori care se ridica zi de zi la nivelul exigentei mele, as vrea sa le multumesc si celor care m-au laudat dar si celor care m-au criticat constructiv.
Ma pregatesc acum de vara, o sa avem in meniu surprize, preparate usoare, mediteraneene pentru gusturile rafinate ale clientilor nostri. Saptamana viitoare deschidem si terasa asa ca va astept cu drag sa ma vizitati la Restaurant Joseph.
Cu drag,
Joseph Hadad