Radu Anca May 4, 2013 10:57 pm Arata foarte apetisant….. Sa va povestec si eu de o reteta pe care o faceam pe vremurile de demult cind mai mancam carne: carnea de miel spalata o puneam intr-o craticioara a carei diametru nu depasea continutul, adica sa nu ramina spatiu mare gol, puneam peste ea vin, dintre vinurile bune de gatit, poate fi un Cotnari sec sau demi-sec, putin ulei, usturoi necojit si cimbru (timin), acopeream cu capac si il dadeam la cuptor. Se maninca cit mai fierbinte, cu cartofi natur peste care sa punem ceva verde…..patrunjel sau ce va place. Reply
marian dinu April 17, 2014 8:27 am Lucrurile simple sunt cele mai frumoase si mai bune.felicitari maestre Hadad,abia astept sa o prepar.felicitari !! Reply
Smithe660 September 17, 2014 3:59 pm I like the helpful information you provide for your articles. Ill bookmark your blog and check again right here frequently. I am quite certain Ill be informed many new stuff proper right here! Best of luck for the next! bkbadddeeadeegae Reply
moldovan L. November 25, 2014 2:50 pm mi-a iesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, superba reteta, va multumesc. Reply