chefjosephhadad.ro

Blog

Premiul Best Fine Dining Restaurant

No Comments

Aseara, 26 mai, am participat la gala evenimentului Top Hotel Awards 2016 si am fost foarte onorat sa primesc premiul pentru BEST FINE DINING RESTAURANT pentru restaurantul meu, Joseph. A fost o seara cu emotii, sa fiu sincer! 

Atunci cand a venit momentul de a spune cateva cuvinte si de a multumi pentru distinctie, am fost incercat de regretul de a nu avea intreaga echipa alaturi de mine – echipa mea atat de valoroasa din bucatarie, care a facut ca acest premiu sa ne fie oferit noua. Caci Joseph nu inseamna doar o singura persoana, inseamna o echipa intreaga, o echipa unita, muncitoare, care a crescut impreuna si care are ca scop principal o evolutie continua. Am spus ca m-au incercat sentimente de regret pentru ca as fi vrut sa fie alaturi de mine cu totii si sa primeasca ei premiul, caci acesta este pentru cei care nu se vad, cei care trag tare in spatele usilor, cei care se dedica, invata, muncesc si desavarsesc fiecare preparat de inalta gastronomie pentru dumneavoastra.

Top Hotel Awards 2016

Eu, personal, sunt mandru sa am asa echipa. Majoritatea dintre ei sunt alaturi de mine de cand am venit in Romania, i-am invatat tot ce am simtit si considerat eu ca e nevoie sa stie, i-am format, i-am indemnat si sprijinit in a performa si suntem o echipa extraordinara. Aseara, premiul a fost pentru ei. Si tot aseara, restaurantul a fost foarte plin, iar ei au servit fiecare persoana asa cum o fac de fiecare data, in timp ce eu ii aveam in gand, primind premiul.

Intreaga echipa din spatele meu  – fie ca vorbim de restaurant, de brandingul personal, de cursurile de gatit “Cooking with Joseph” si de fiecare actiune pe care o desfasuram – este cea mai importanta, fara ei n-as fi unde sunt si vreau sa le multumesc din suflet ca au ales sa imi fie alaturi si ca munca noastra da roade atat de frumoase! Comunicare, organizare, relatii cu clientii, relatii cu presa si multe altele sunt lucruri care nu sunt usoare si ma consider norocos cu echipa de profesionisti pe care o am langa mine si alaturi de care dam mai departe pasiunea pentru fine dining in cat mai multe feluri.

Dragii mei, va multumesc mult!

Al vostru,

Joseph

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5