Regulile din restaurante sunt foarte stricte în ceea ce privește siguranța alimentară. Și mă bucur că este așa, pentru că cu astfel de subiecte nu este de glumit. Dacă în restaurant suntem responsabili de sănătatea în egală măsură a oaspeților noștri și a angajaților, aș vrea să știți că și acasă este bine să țineți cont de aceste reguli pentru că de ele depinde familia voastră.
Dușmanii din cămările, frigiderele și farfuriile noastre sunt bacteriile în primul rând, virusurile, ciupercile, paraziții, dar și chimicalele folosite în agricultura de masă.
Așa că m-am gândit să vă enumăr câteva din regulile ușor de urmat și acasă.
Până la urmă, toate acestea sunt reguli de bun simț, însă niciodată nu este suficient să crezi că toată lumea la știe. Am vrut doar să vi le amintesc și să vă atrag astfel atenția asupra importanței lor. Sper ca de acum să fiți mult mai atenți când veniți acasă de la cumpărături și puneți totul în frigider.
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Evaluare * 1 2 3 4 5