chefjosephhadad.ro

Blog

Concurs 10 000 fani – premiu oferit: o seara culinara intr-un restaurant din Bucuresti

159 Comments

Asa cum v-am promis cu ceva timp in urma, in momentul in care pagina mea, Chef Joseph Hadad, va avea 10 000 de fani voi organiza o seara culinara dedicata voua.

A venit momentul sa ma tin de cuvant! 9 dintre dumneavoastra ma vor cunoaste personal si vor petrece o seara desavarsita alaturi de mine la un restaurant cu renume din Bucuresti.
Fericitii castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti in urma concursului pe care il vom posta mai jos.:

Regulile sunt foarte simple:
– Lasati un comment in care sa ne spuneti ce ati vrea sa cititi pe blogul meu
– Apoi share pe retelele de socializare

Concursul se incheie marti 5 martie, ora 24.00.

Ulterior voi anunta si restaurantul unde va avea loc reuniunea. Castigatorii vor fi anuntati pe site , respectiv pe pagina mea de Facebook.

Mult succes!

concurs 10 000

159 comments on “Concurs 10 000 fani – premiu oferit: o seara culinara intr-un restaurant din Bucuresti

  1. Moldovan Sanfira

    Mie mi-ar placea sa gasesc pe blog,multe reguli din bucatarie,ce condimente merg la diferite carnuri si retete cu incrediente de la noi .

  2. Buna ziua. Eu as dori sa citesc multe retete usor de preparat in casa, tips&tricks; despre prepararea anumitor retete, cum sa fii organizat in bucatarie, ustensile si alimente de nelipsit din bucatarie si sfaturi pentru bucatari incepatori. Cam acestea sunt cateva idei. 🙂

  3. GHEORGHITA VIOREL

    Cum se pot combina condimentele,care dintre ele nu se combina pentru ca denatureaza gustul mancarii?

  4. buna ziua 1. si eu sunt bucatar , iubesc aceasta meserie fac totul din pasiune, totul vine din inima . nu am o intrebare speciala pt dtra dar , va admir mult. cu stima !

  5. Trandafir Adrian

    Vreau sa vad o rubrica pe blogul Dumneavoastra in care sa anuntati locuri vacante atunci cand sunt in echipa dumneavoastra.si eventual colaborare cu mari bucatari din tara.

  6. Sunt in Grecia de cativa ani buni si lucrez in bucataria mediteraneeana,asi vrea sa ma intorc in tara si sa-mi aprofundez cunostintele si chiar sa fac o scoala de bucatari si incet incet sa urc pe scara ierarhica a acestei meserii care ma fascineaza din ce in ce mai mult.Va admir foarte tare ptr tot ceea ce realizati si asi vrea sa stiu daca Dvs predati undeva in vreo scoala sau daca asi avea vreo posibilitate vreodata sa invat meserie chiar de la dumneavoastra?!Stiu ca cer poate f mult dar in viata daca nu lupti nu stii daca ai sorti de izbanda sau nu asa ca eu imi urmez inima si visul.Multumesc si pe blog-ul dvs mi-asi dori sa citesc noutati despre cele mai bune resturante de la noi,secrete culinare si sfaturi ptr cei care isi doresc sa practice aceasta meserie la noi in tara!Va felicit ptr tot ce ati facut pana acum si mult succes in continuare!

  7. Negoita Mihaela

    Buna ziua d-le Joseph , as vrea sa postati reteta de habas cu carne de vita pe care o tineti la cuptor multe ore ca tare buna mai era si din pacate nu stiu cum se prepara, multumesc !

  8. E de preferat sa vedem cat mai multe retete cu specific oriental , in special din bucataria libaneza care abunda de retete minunate.Conteaza enorm si pozele atasate cu instantanee din timpul prepararii nu numai produsul montat pe farfurie.

  9. Adrian Cosac

    As dori sa tratati un subiect despre sare in bucatarie : cand ajuta, cand nu ajuta, cand trebuie folosita, etc.

  10. Carmen Dumitrescu

    Orice postati are valoare si este un rasfat chiar daca numai le privim. As vrea sa vad cat mai multe retete cu poza aferenta.

  11. Iabrasu Sebastian-Marius

    Povestea vietii dumneavoastra sa putem ajunge si noi la randul asemeni 😉

  12. Maria Stoica

    intrebarea mea: de ce numai o parte din bucatari reusesc sa se afirme? e vorba de ambitie ,noroc ,talent ,pasiune ,nepasare(la alte pareri) ?si care e reteta ta preferata?

  13. Buna ziua, domnule Joseph, pe pagina dumneavoastra as dori sa citesc recomandari privind asocierepreparatelor, pe care le prezentati cu tipul de bautura
    optim pentru ca feedbackul sa fie desavarsit. Multumesc!

  14. Gheorghe Mircea

    As dori sa vad pe blogul dumneavoastra cat Mai multi supe in special din peste si fructe de mare, cat si mancare romaneasca buna.. In special retete sanatoase…

  15. Stoica Mihaela

    buna, te am urmarit cu mare interes in emisiunea de pe antena 1, oricine si-ar dori sa invete din tainele acestei arte a gatitului, ce mi-ar placea mie sa citesc , tot ce ine de organizarea in bucatrie, despre ustensile , despre l modul in care se depoziteaza “uneltele” bucatariei in asa fel in cat sa ti fie mereu la indemana, despre mancaruri pe care le putem prepara si in casa , retete la indeman orisicui in special a celor mai noi in tainele acestei arte,pe curand , o primvara frumoasa

  16. Radu Valeanu

    Buna ziua. V-am urmarit activitatea de cand ati aparut ca invitat in emisiunea “Masterchef” si am continuat sa va urmesc si in show-ul “Top Chef”. Nu sunt bucatar profesionist, dar, de cand v-am vazut in diferite aparitii tv, recunosc sincer ca am inceput sa indragesc bucataria si, personal, va consider unul din cei mai importanti chefi pe care ii are Romania. Si nu numai. Sincer, nu cunosc motivele pentru care ati ales sa traiti si sa munciti in Romania, dar eu unul va multumesc ca ati ales aceasta tara pentru ca asa putem avea in tara noastra un profesionist adevarat si un om extrem de valoros.
    Printre postarile dumneavoastra, mi-ar face mare placere sa vad primele 5 retete (din cele peste 2000 pe care le stiti pe dinafara!!!!) care va sunt cele mai dragi si care inseamna ceva deosebit pentru dumneavoastra.
    Va multumesc pentru tot si astept cu nerabdare s invat cat mai multe lucruri de la dumneavoastra.
    Va doresc multa sanatate si succes in tot ceea ce faceti!

  17. Eu am ceva experienta in bucatarie, dar mai am multe de invatat. Imi plac tare mult retetele simple, dar care se fac cu arome si ingrediente deosebite. Asta mi-ar place sa vad. Si unele idei de plating. Unele din farfuriile pe care le ornati sunt adevarate tablouri 🙂

  18. In afara de retete, as vrea sa citesc pe blog despre tehnici si timpi de preparare a legumelor si a carnii pentru a iesi gustoase, deoarece multe dintre noi cunoastem retete, dar un lucru de baza daca nu-l cunostem si nu-l facem bine, stricam tot preparatul. Va admir si vreau sa aflu cat mai multe secrete culinare de la dumneavoastra.

  19. Iordanescu Ancuta

    Retete cu alimente mai putin utilizate la noi gen hrisca, quinoa, cartof dulce, amaranth, andive

  20. as dori sa citesc mai multe despre parcursul domnului hadad in aceasta arta , de intamplari speciale in bucatarie , si cum a fost in postura de a prepara specialitati pt personalitatile pe care le-a intalnit, cred ca are multe lucruri interesante de povestit , nu numai retete, si de altfel cred ca are si talentul de a povesti.

  21. Alina Moldoveanu

    Cred k toti suntem nerabdatori sa cunoastem pas cu pas orice reteta stiuta de d-voastra indiferent ca e vorba de o reteta de paste sau de un desert spectaculos..cu siguranta va puneti amprenta in orice reteta.va multumim ca ne acordati sansa de a descoperi lucruri senzationale iesite din dragostea pentru bucatarie, din mainile unui bucatar desavarsit!

  22. Chef Joseph, ma simt onorat sa pot sa va adresez cateva ideii despre ce mi-ar placea sa citesc. Asa ca, mi-as dori sa aflu ce fel de mancaruri (aperitive, fel principal, desert) ar trebui sa servesc la masa atunci cand am anumiti invitati de seama, in functie de momentul zile in care are loc intalnirea. De asemenea, mi-ar placea sa aflu ce fel de bauturi s-ar potrivi in aceste ocazii, dar si vesela care ar trebui folosita (pe rotund, patrat, etc.) Multumesc, si succees maxim in continuare!

  23. As vrea sa vad pe blog cat mai multe retete originale, pe care sa le pot incerca si eu, iar daca as avea ocazia sa va cunosc si sa pot gusta din preparatele dumneavoastra, as veni din celalalt capat al tarii special pentru asta. Sunteti un bucatat de 7 stele si va respect foarte mult pentru ca ati plecat din tara sfanta, si ati venit aici pentru a ne invata ce inseamna arta culinara. O seara frumoasa!

  24. Neata Madalin

    Orice a-ti posta dumneavoastra este fascinant chiar si pentru unii bucatari, si cred ca avem de invatat numai lucruri bune.Bineinteles ca ne-ar face placere sa ne dezvaluiti cateva retete simple care pot fi realizate de fiecare dintre noi ,cat si mai deosebite pentru aceia care vor sa impresioneze, si daca acestea au in spate si o mica poveste ar fi minunat sa ne-o spuneti . Va admir, va respect pentru ceea ce faceti si va urmaresc in continuare. Mult succes.

  25. Andrei Aradits

    Habar n-am ce-as vrea sa citesc, eu vreau premiul! Pentru ca nimic nu-mi face o mai mare placere decat sa mananc ceva pregatit cu pasiune! Salut cu drag un om cuceritor prin pofta sa de viata!

  26. Buna ziua! Mi-ar place sa ne impartasiti cateva dintre retetele dvoastra de suflet, cele pe care le-ati gatit sau le gatiti pentru o masa in familie! Toata admiratia mea pentru ceea ce faceti si standardele impuse in bucatarie si nu numai! O primavara frumoasa!

  27. Emmanuel Andrei

    Ar fi interesant de vazut retetele clasice prin prisma dumneavoastra, chef. Clasicul, traditionalul (nu ma refer numai la al nostru) cu un twist modern, light si captivant.

  28. Domnule Joseph Hadad va apreciez si va admir foarte mult.
    As vrea sa citesc pe blogul dumneavoastra pe langa cate o reteta deosebita pe care sa o putem prepara si noi, cei care improvizam in bucatarie, si despre restaurantele si chefii bucatari cei mai buni pe care i-ati cunoscut. Retetele cu care acestia v-au impresionat acestia, felul in care v-au impresionat restaurantele in care ati gustat meniuri extraordinare. Mi-ar placea sa citesc despre bazele gatitului din perspectiva si abordarea dumneavoastra. Asa cum spuneati intr-un articol, e dezamagitor sa stii sa gatesti la perfectie foie gras, dar sa nu stapanesti decat mediocru regulile de baza ale gatitului.
    O alta sugestie care nu are musai legatura cu blogul, dar ar fi cu adevarat extraordinar, daca ati fi dispus sa organizati/conduceti aici in Bucuresti o scoala asemanatoare cu Scoala FERRANDI din Paris. Sunt sigur ca ar fi un proiect de mare succes, iar calitatea cursurilor ar fi desavarsita. Sunt convins de asta pentru ca am vazut cum proiectul TOP CHEF Romania a iesit foarte bine (mult mai bine decat Top Chef USA).

    Multumesc si va doresc mult succes si sanatate in continuare.

  29. Raluca Loghin

    Mi-ar placea sa postati:

    1. Retete cu specific national (Asia, Mexic si Orientul Mijlociu)- spre exemplu este o prajitura arabeasca, foarte fina, care se face din branza care se tine la desarat, cu esente de flori. Haluet de gebna. Din pacate denumirea, “prajitura din branza” nu m-a ajutat sa gasesc reteta pe internet. Consistenta e foarte interesanta, ca si cand ar fi o suprapunere de straturi de caimac degresat.

    2. De asemenea, sunt foarte curioasa cum evalueaza un profesionist gradul in care trebuiesc gatite ingredientele- legumele, crevetii, pestele, diferitele tipuri de carne… sa aflu cum isi da seama care e momentul perfect cand trebuie oprit focul, ce repere foloseste etc. Stiu ca tine si de instict- de exemplu, la creveti- am reusit sa gasesc metoda ideala, dar cand gatesc pentru prieteni carne, eu fiind lacto-vegetariana, imi este foarte dificil sa estimez cand este gata.

  30. Daniela Blaga

    Domnule Hadad, cand ati creat blogul sigur ati avut un concept dupa care sa va ghidati, deci eu astept sa fiu surprinsa cu lucruri pe care dumneavoastra le gasiti adecvate pentru a fi impartasite cu noi cei care va admira talentul in arta culinara. Surprindeti-ne la fiecare deschidere a blogului! Si pe ici pe colo, mi-ar place enorm sa fiti dumneavoastra cel care scrie pe blog si nu altcineva; chiar daca romana dumneavoastra nu este perfecta, micile greseli gramatice fac parte din charm-ul pe care il aveti (it’s an extra “flavor” to the entire concept).

  31. As citi orice despre dumneavoastra si scris de dumneavoastra pe blog.
    Nu ma pricep la mancare – sunt fanul cartii de bucate.
    Dar oricand as vedea un video cu dumneavostra ( preferabil cititului) deoarece nimic nu poate inlocui expresia fetei pe care o aveti cand vorbiti cu pasiune si placere despre arta culinara sau cand ceva nu va convine. (vezi concursul Top Chef)
    Sanatate si realizari in ceea ce intreprindeti.

  32. dumitru ramona

    Sunteti cel mai….cred ca nu isi mai are rostul aprecierile,ori ce sfat e bine venit pentru cine chiar iubeste bucataria in ce ma priveste eu sunt doar o mamica ..gospodina sa zicem care din rdragoste pt copii gatesc mult si sanatos .cred ca ar fi ok ca din cind in cind sa mai dati retete de sosuri de baza cu care …cine cunoaste putina bucatarie ar putea inventa zeci de retete…cu stima

  33. Gosa Anca Izabell Luminita

    As vrea sa va cunosc si ata! Retete, sfaturi culinare pe care le veti publica sunt toate binevenite.Multumesc

  34. toma gabriela

    va admir puterea si pasiunea cu care faceti bucatarie, fiecare preparat contine o mica parte din sufletul bucatarului iar dumneavoastra demonstrati asta in orice farfurie! pe langa retetele pe care ni le impartasiti, fiecare bucatar are secretele lui, lucruri pe care foarte greu le impartaseste cu ceilalti, deci asta nu va pot cere sa aratati lumii, in schimb as vrea tare mult sa vad cat mai multe retete orientale, iubesc meseria asta si va multumesc sunteti unul din oamenii care m-au motivat sa o aleg

  35. CRISTIAN STAN

    Sunteti un adevarat exemplu, aveti prestanta, aveti eleganta, foarte mult bun simt.
    BRAVO. Am scris in primul rand ca simteam nevoia sa o fac. Sunt convins ca produsele dumneavoastra abia asteapta sa fie gatite. Cutitul dumneavoastra cred ca le ofera carnii si legumelor o mangaiere si nicidecum o rana ele transpirand de emotie in tigaie. Inca odata BRAVO

  36. Va apreciem foarte mult . Felicitari pentru intreaga activitate ! Nu suntem priceputi in ale bucatariei , dar stilul si farmecul Dvs ne-au cucerit si ne-au atras atentia asupra faptului ca mancarea este defapt rezultatul unei Arte = Arta culinara in care Dvs. sunteti un mare maestru !
    Am dori sa vedem retete ale Dvs. pe care sa le putem pune in aplicare si noi in bucatariile noastre, in familie, bineanteles exemplificate si cu fotografii !
    Va dorim multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi ! Fam Dinu

  37. Eugen jr.of Romania

    Admir la dvs. creativitatea inglobata in produs. Aveti o viziune de designer pe care o transpuneti extraordinar in preparatele dvs. As fi incantat sa aveti fotografii cu ceea ce pregatiti si sa asociati ideea care v-a inspirat in alegerea designului, nu neaparat reteta sau ingredientele. Pentru mine, un gurmand cu oarecare cultura culinara minimala sunteti la aceasta ora Top One fara ca sa jignesc alti merituosi, agreez scoala dvs. Eu asociez comentarii fotografiilor dvs. cu ceea ce-mi imaginez ca ati dorit sa materializati. Prefer sa savurez ideea si apoi ingredientele.

  38. Va admir pentru faptul ca desi aveti un program extrem de incarcat si probabil multe proiecte va faceti timp (fie si cu ajutorul unor prieteni) sa impartasiti cu noi din experienta dvs. Mie mi-a placea sa vad foarte multe lucruri, dar probabil cel mai mult trucuri folosite, tehnici si preparate care v-au impresionat de-a lungul carierei dar din perspectiva personala, nu neaparat profesionala. De exemplu, daca ati intalnit in drumurile dvs locuri si preparate care v-au impresionat, pe care le-ati reinventat dupa aceea si sa ne impartasiti aceste experiente.

  39. Sasu Alexandru

    Mi-as dori sa gasesc pe Blog sfaturi pentru ce-i aflati la inceput de drum sau pentru cei care se gandesc sa o apuce pe aceasta cale , cum se pot orienta in meseria aceasta, de unde pot invata meserie cu adevarat si ce pasi trebuie urmati pentru a ajunge un Chef bucatar de succes!

    P.S. Va admir mult ca mucatar si ar fi o onoare pentru mine sa va cunos si ascult sfaturile dumneavoastra !

  40. fara cuvinte ,mi-as dori sa pot avea ocazia sa lucrez in preajma dvs sa pot insusi cate putin din arta de a gati,desi gatesc destul de bine ,ceea ce se gateste in general ,mi-as dori sa am oportunitatea deea evolua in arta culinara cu ajutorul dvs .multumesc

  41. mirela anastasescu

    buna ziua!as vrea sa stiu preparate traditionale sau orientale pe care le asociati si tipul de bautura optim acelui fel de mancare.orice ne prezentati este f.bun,dar postati si poze….

  42. Ana-Maria Cismasu

    Trebuie sa incep prin a va felicita pentru profesionalismul de care dati dovada.
    As dori sa citesc despre “reteta” succesului dumneavoastra, sfaturi pentru cei ce vor sa gatesca altfel decat traditional romaneste, retete personale si nu numai, concursuri.

  43. buna ziua,as vrea sa ne impartasiti cat mai multe retete arabasti,si deserturi arabesti,multumesc frumos

  44. Buna ziua si felicitari pentru initiativa. Mi-ar placea sa citesc pe blogul dvs despre mici secrete si despre greselile cele mai dese pe care noi, incepatorii, le facem in bucatarie. Multumesc!

  45. Şalom,
    Aş dori să publicaţi o carte de bucate cu reţete de mâncăruri tradiţionale Româneşti intr-o prezentare modernă, după specificul bucătăriei internaţionale. Sau invers, mâncăruri din “lumea largă” preparate Româneşte. Poate ambele versiuni.

  46. Ce mi-ar placea? …sfaturi practice sau mai bine zis trucuri ce au mare efect in bucatarie.
    Retetele sunt intotdeauna bine venite, iar modul de aranajre in farfurie e la fel de important.
    A…si mi-ar placea sa va cunosc!

  47. Buna ziua Chef Joseph Hadad!!! Mi-ar placea sa am o carte de retete scrisa de dv-tra si sa postati pe blog si modul de preparare langa retete.
    Va doresc un week-end cat mai placut !!

  48. Toader Adrian_Liviu

    Buna ziua, pentru inceput!!! Ce as putea sa spun, decat ca va multumim ca ati ales tara noastra pentru a ne arata si a ne impartati din experienta dumneavostra culinara… Mi-ar face mare placere sa pot sta undeva in spatele dumneavoastra si sa pot fura cate cv din cea ce faceti..!!! Va multumim!!!

  49. Buna ziua chef Hadad , personal as dori sa impartasiti retete sanatoase , celor care isi doresc un mod de viata sanatos , buc. mediteraneana , diete . Mi ar face placere sa ne impartasiti retete traditionale din orient , si de unde putem sa procuram condimentele respective.

  50. Daniel Stanciulescu

    Felicitari pentru realizarile de pana acum. Mi-as dori sa citesc pe blogul dumneavoastra atat retete de baza cat si retete din bucatarii internationale, pentru cele din urma avand si referinte de unde se pot cumparara ingredinentele. La cele din urma intervine problema promovarii de magazine de ingrediente dar exista foarte multe blog-uri ce prezinta retete complexe dar foarte multe din ingrediente sunt greu de gasit.

  51. Buna ziua. Sunteți un om desavarsit si va admir! Am un baietel, de 4 ani si jumătate, cam mofturos la mâncare. M-ar interesa câteva retete pentru el, pentru copii in general, rapide si usoare. Ar fi posibil acest lucru? Va multumesc

  52. Doncea Cristina

    Mi-ar placea sa citesc despre dvs., cum sunteti, ce faceti in viata de zi cu zi, ce pasiuni aveti, pe unde calatoriti, cand lasati in urma pasiunea pentru arta gatitului.

  53. gheorghe niculae

    cu tot respectul sunteti un mare gastronom si as dori sa ami spuneti sau sa faceti o carete cu regulile de baza ptr a fi un bun bucatar si as avea o intrebare bucatari italieni sunt cei mai buni din lume eu unu nu cred asta si deaceia as vrea o parere de la dumneavoastra

  54. Frandos Lavinia

    Eu nu as mai avea cu ce sa vin in plus fata de ceea cevi s-a propus pana aici de toti cei dinaintea mea, dar sunt curioasa sa vad din cate vi s-a propus,cate ve-ti putea realiza, ca pana una alta,tot om sunteti. Succes!!!!!!

  55. Coman Ana-Maria

    Mi-as dori sa gasesc aici cat mai multe retet de preparate mai rafinate deosebite de preparatele pe care le mancam in mod obusnuit, si mi-as mai dori sa gasesc si secrete de bucatar, ceva de genul cate minute se tine un muschi de vita pe gratar si apoi in cuptor ca sa fie mediu, cat trebuie gatite cotletele de berbecut ca sa fie roze, cum se combine diferite codimente pentru diferite preparate,etc

  56. Mi-ar placea sa gasesc pe blogul dvs. recomandari de asocieri de ingrediente dpdv al gustului, texturii, culorii etc.; de asemenea, ar fi mai mult decat binevenite idei de plating, timpi de pregatire pentru diferite ingrediente/preparate sau retete simple si bune, usor de reprodus acasa, cu ingrediente, ustensile si aparatura obisnuita.

  57. Dochia Maria

    Buna seara, chef! Toata stima si admiratia pentru ce minunatii realizati. Cred ca ar prinde bine tuturor cateva sfaturi in legatura cu montarea si prezentarea unui produs.

  58. Buna seara ,

    E posibil sa fie gustos pana la ceruri si sa aiba calorii spre foarte putin ? 🙂 Daca da, ce anume ?

  59. Gafiuc Adrian

    Multe retete , sfaturi , secrete , etc

    si cred ca ar fi timpul pentru infiintarea si in Romania a unei scoli de arta culinara de valoare. sau a unui Institut Culinar.
    Toate acestea pentru a mai ridica nivelul calitatii produselor si serviciilor din Rest. Romanesti.
    Oricum sunteti un Chef cunoscut , dar poate ca initiator al unui proiect de acest gen, din care toti am avea de castigat a-ti deveni si mai cunoscut. Ceva de genul , Raed Arafat si infiintarea SMURD.
    Sper sa nu va deranjeze comparatia.

    Poate puteti face ceva in sensul acesta.

  60. Aurora Pricop More

    RETETE MEDITERANIENE , FOLOSIREA CORECTA A CONDIMENTELOR LA CARNEA DE VITA# FRUCTE DE MARE #PUI#PESTE#PORC multumim chef!

  61. Ghindea Octavian

    In primul rand sunt bucuros ca in acea zi din 1996 nu v-ati urcat inapoi in avion si ati ales sa ramaneti in Romania.Referitor la ce am dori sa vedem pa blog…???..simplu …tot ce stiti pana acum si tot ce veti elabora de acum incolo

  62. Muntean Alexandra

    Buna ziua,
    Am urmarit cu mare drag emisiunea Top Chef si as vrea sa postati cat mai multe retete pe blog pentru a vedea cum reusiti sa faceti o adevarata arta in farfurii.

    O zi buna.

  63. Sunt foarte multe comentarii… nu cred ca o sa aveti timpsa le cititi pe toate! ce as dori de la un MAESTRU: retete spectaculoase ca si aspect si usor de obtinut, mai ales pentru vegetarieni. MULTUMESC!

  64. buna seara sunt bucatar si-mi place mult aceasta meserie , va admir si va respect pentru ce face-ti

  65. Dinu Carolin Alexandru

    As dori sa postati diete pentru bolnavii de cancer, alimentele ce sant recomandate in astfel de cazuri >

  66. Giurgiu Gabriel

    Imi doresc sincer sa postati intamplari din viata de bucatar, retete si cateva sfaturi pentru bucatarii amatori, sfaturi de viata, sfaturi pentru a ajunge un adevarat CHEF, la fel ca dvs! !

  67. Eftimie George Stefan

    As vrea sa citesc pe blogul dumneavoastra detalii despre trucurile pe care le putem folosi si noi in bucatariile noastre.

  68. Buna Seara , eu ca bucatar incepator , as dori , ca fie care dintre noi sa vad retete ; retete simple , bune delicioase , pe care le poate face fiecare acasa, tip-uri gastronomice , tot ce se poate .

  69. Mi-ar placea sa vad cat mai multe retete aplicabile in bucatariile de acasa. Imi place mult sa gatesc, am si eu un mic blog culinar, cu retete adunate de la bunica, de la soacra, din calatorii, reinventari sau adaptari ale retetelor celebre etc.
    La dvs el mai mult admir faptul ca fiecare farfurie pe care o montati este un tablou, o opera de arta.
    Felicitari pentru ceea ce faceti si mult succes in continuare!

  70. Stefan Dragan

    Buna ziua,
    indiferent de ce continut va avea blogul sigur va fi interesant. Mi-ar placea sa ne dezvaluiti retete din diferite zone ale lumii.

    Cu cele mai sincere salutari,
    Stefan

  71. Mi-as dori sa citesc pe blog cat mai multe din secretele marelui maestru Joseph Hadad, retete precum si sfaturi utile in bucatarie.

  72. Liliana Bratu

    Buna seara, mi-ar place foarte mult sa vad retete traditionale din bucataria israeliana si din cea marocana, mult succes in tot ceea ce intreprinzi si toate cele bune!

  73. Buna seara!Commentariul meu este destul de simplist,un mesaj ca sa zic asa…iubesc bucataria,tot ce postati pentru mine reprezinta o fascinatie absoluta,sunteti un bucatar de exceptie,Felicitari!!!!

  74. ador si practic arta gastornomica, sunt la inceputul “strazii” si as dorii mai multe sfaturi ce ma pot ajuta sa merg mai departe , sa ajung sa-mi indeplinesc visul de a fi un chef adevarat. imi doresc foarte mult ca preparatele mele sa fie jurizate de dumneavoastra in emisiunea TOP CHEF.

  75. baciu mihaela

    Buna seara,va multumesc pentru aceasta idee grozava,si eu lucrez in bucatarie si imi place foarte mult,de la dvs as vrea retete pentru copii si pentru ce i care au fost operati de cancer,eu cred ca mancarea ne poate salva de bulte boli,printre care si cancerul.

  76. dinu valentin

    stima,va admir foarte mult ca profesionist si mi-as dori sa lucrez alaturi de d-voastra,iubesc aceasta meserie si pina acum n-am avut sansa sa lucru cu o personalitate ca d-voasta mi-ar place sa va am ca mentor!

  77. dinu lavinia

    stima,lucrez in domeniu si va admir profesionalismul,mi-as dori sa va am ca mentor daca s-ar putea!

  78. Dimache Octavian

    buna seara chef,laudabila initiativa,respect talentul si maiestria dvs,pe blog ar fii interesant daca a-ti posta retele dvs favorite,retete ale altor maestri culinari celebri,adrese si recenzii ale unora din restaurantele celebre in care ati lucrat si nu numai,si nu in ultimul rind un ghid video de tehnica culinara si decorare a farfuriilor,va multumesc si asteptam alte astfel de initiative si in viitor

  79. cornel gheorghiu

    buna seara chef! vreau sa mentionez de la inceput ca lucrez ca bucatar, si as dori sa stiu mai multe despre tot ce e nou in gastronomie, incepand de la materii prime si pana la tot felul de utilaje folosite in bucatarii, Deasemenea m -ar interesa un schimb de experienta intre diferite restaurante, infiintarea unei adevarate scoli de arta culinara unde iti poti perfectiona cunostintele despre tot ce inseamna arta de a gati! va multumesc!

  80. Buna seara!Urmaresc cu toata cu toata admiratia retetele dumneavoastra,imi doresc doar sa ne aratati secretele bucatariei,ar fi cea mai mare realizare a mea sa asist real un preparat pregatit de dumneavoastra.Succes innebunit pe viitor!!!

  81. Madalina Balasa

    Ce mi-ar placea sa stiu despre chef Joseph Hadad???……. O multime de lucruri…….Ce l-a facut sa se decida ca de fapt vrea sa urmeze acest drum, doar faptul ca a continuat o traditie de familie sau a mai fost ceva in plus; In timpul stagiului militar, care a fost cel mai impresionant lucru pe care l-a vazut?; Unde si-a cunoscut sotia si ce l-a ajutat cel mai mult sa treaca peste pierderea ei, copiii sau meseria? Ce l-a facut sa se razgandeasca si sa revina in Romania? Cat de tare ne asemanam noi, romanii cu evreii si de ce ii este cel mai dor din tara natala? Unde vrea sa imbatraneasca?…..Iar in ceea ce priveste meseria…..chiar daca zice ca nu are rabdare mi-ar placea sa faca o scoala deschisa, unde sa poata veni oricine plateste cursul, o scoala unde oricine interesat sa poata afla secretele bucatariei pe care nu le gasesti in nici o carte de bucate, de ex.:cum sa faci sa-ti iasa sufleul, cum reusesti niste bezele super si treptat, treptat sa poti gati simplu, sanatos, gustos. Chiar daca nu esti in domeniu sa poti sa-ti prepari o mancare sanatoasa si gustoasa rapid, fara prea multe pretentii. Puteti initia, de ce nu, un program national de a gati sanatos, fara rantasuri, prajeli, sosuri grase, etc Cred ca daca ati putea face un sondaj ati vedea cum, in 90% din case se schimba meniul astfel: cartofi(prajiti in untura sau vesnicul piure pe care multa lume nu-l imbunatateste cu ou, lapte si unt si foarte rar natur cu verdeata deasupra), fasole(ciorba mancare, batuta), varza(de la salata la sarmale), mazare(in general mancare) iar ca desert gogosi sau clatite si destul de rar prajituri sau crema de zahar ars. Primavara tarziu si toata vara poti manca mai sanatos ca apar legumele si fructele romanesti care, de bine, de rau, mai au un gust dar iarna e mai problematic. Nu toata lumea isi permite un ardei gras al carui cost per kg este la un pret apropiat de carnea de pui sau chiar de porc uneori. Stiu ca lucrurile astea de baza pot parea destul de plictisitoare avand in vedere nivelul la care ati ajuns in meseria dumneavoastra dar sunt convinsa ca, luind in considerare şarmul pe care il aveti, şi simtul umorului de care ati dat dovada cred ca un astfel de curs ar avea un succes nebun. In concluzie, as vrea sa aflu de pe blogul sau ca chef Hadad nu e un zeu, ca e un om cu suferinte si bucurii care are doua maini de aur si o minte brici si care stie ca rostul oricarei invataturi este de a fi impartasita.

  82. Felicia Cuciuc

    Buna seara Chef Joseph Hadad ,miii de felicitari pentru toata pasiunea, daruirea si munca pe care o depune-ti pentru a face din fiecare preparat o arta 🙂 , sincer mi-as dori o carte de bucate, de ce? pentru ca acolo se restrang toate momentele culinare speciale si se pot oferi aidoma unui buchet, cateva retete orientale pentru ca dintotdeauna am fost , sunt si voi fi atrasa de orient, o brosura bine structurata cu absolut toate condimentele de la A la Z in care sa cuprinda: apartenenta, gust, aroma, culoare intrebuintare si mai ales interactiunea cu alt/e condiment/e.
    Cu siguranta va fi o intalnire savuroasa si interactiva.
    In final doresc sa va multumesc frumos pentru atentia acordata in a-mi citi cele relatate de catre mine.

  83. Domnu Hadad va admir ft mult sunteti un bucatar de top sper sa pot sa ajung in cursa mea in formarea ca bucatar la macar sfert de om cat sunfeti dumneavoastra felicitari

  84. prodea danut

    BUNA SEARA ! Cu pasiunea pentru aceasta arta am venit la TOP CHEF la casting unde datorita emotiilor nu am putut trece dar pentru pasiunea de a sta si a invata din miile de secrete pe care le stiti, maestre trebuie sa=ti stau aproape.cu respect si stima!

  85. Catrinel Munteanu

    Buna seara…as dori sa gasesc retete internationale..cat mai diverse, cu ingrediente si condimente speciale…si deasemenea adrese de unde putem procura si noi produsele utilizate. Felicitari

  86. Reguli generale ale artei culinare (gen “asa ceva nu se face”), retete – insotite pe cat posibil de demonstratii video, info despre evenimente gastronomice.

  87. aurel iovitu

    in primul rand felicitari pentru rigoarea cu care va faceti meseria, fie ca jurat, fie ca bucatar de inalta clasa. Mai departe as vrea sa aflu retete de dulciuri din Nordul Africii si orezurile iraniene

  88. IN afara faptului ca aveti o capacitate de creatie si imaginatie cu totul si cu totul desavarsita se simte ca sunte ti si un sufletist convins, oricat de dur incercati sa aratati pe sticla. Nu meritati decat respectul nostru al tuturor iar cei care lucreaza cu dvs ar trebui sa se simta binecuvantati! Pe blog orice e binevenit de la dvs- ca idei insa ar fi interesant sa ne impartasiti cunostinte, detalii, despre diferitele bucatarii ale lumii, in general ex bucataria japoneza, bucataria araba, chinezeasca, kosher, moleculara; alte subiecte tips uri ptr bucatarii profi si neprofesionisti in pregatirea preparatelor, sau in achizitionarea diferitelor aparate; condimente si sosuri , dar si lucruri din afara bucatariei pe care simtiti ca doriti sa ni le impartasiti,,, ex despre hobby urile sau alte subiecte capabile sa formeze o noua comunitate,,comunitatea Joseph Hadad!

  89. ganea valentin andrei

    miar placea sa citesc pe blogul dumneavoastra chef hadad o pagina dedicata in fiecare zi unui ingredient leguma carne sau leguma si retete pe aceasta tema ,mas bucura sa ma pot afla in compania dumneavoastra pt o seara va ador si va spun sincer caci si eu urmez in acest moment un curs de bucatar si mias dori sa fiu un bucatar bun macar dar asta stiu ca necesita timp rabdare si munca multa sper sa ma alegeti va multumesc

  90. chivu florentina

    buna seara! multe dintre condimentele de care aud nu le cunosc (de unelel nici nu am auzit) poate doar bucatarii.crede-ti ca se poate sa ne prezentati prin foto? si cum se folosesc si aproximativ gustul sa-l descrieti.se stie ca un ingredient folosit face foarte mult pentru a schimba sau a imbunatatii gustul unui preparat.

  91. Catalin Livadaru

    Pe langa multitudinea de lucruri interesante de pe acest blog, mi-ar placea sa scrieti cateva sfaturi pentru cei care vor sa imbratiseze acest domeniu numit gastronomie, care sunt la inceput de drum, dar care se lovesc de problema gasirii unui restaurant unde chiar sa aiba ce invata. Modalitati prin care as putea evita sa ma confrunt cu o conceptie tipic romaneasca de genul “lasa ma ca merge asa”, o conceptie dupa care se desfasoara activitatea din toate bucatariile restaurantelor in care am lucrat pana acum. Cu stima, Catalin!

  92. marin cristiana

    As dori sa prezentati tehnici de decorare, de realizare decoruri. Va multumesc .Cristiana

  93. Soare Adriana

    N-am mai mancat la restaurant de ani de zile. Cauza nu am bani, nu am cu cine sa merg .As vrea sa iau masa la restaurant cu mama si sora mea. Ele locuiesc in Bucuresti ,iar eu in Constanta. Eu am 51 de ani ,sora mea implineste 44 de ani pe 15 martie,iar mama mea are 74 de ani. Orasul nostru natal este Braila,dar viata ne-a despartit.Am pomenit de mama deoarece este in curand si ziua femeii.

  94. Intamplari din viata ce v-au facut sa vedeti si sa gatiti altfel un preparat! 🙂

    Felicitari pentru blog si pentru modul in care ati ales sa il promovati! La masa, o sa va spun si ce as face in plus 🙂

  95. eu fiind in scaun cu rotile nu numai ca admir activitatea dvs dar apreciez enorm de mult fiecare noua reteta si orice detaliu care are menirea de a ne ajuta sa devenim mai buni in aceasta arta! Imi doresc sa citesc despre deserturile din tara dvs si nu numai …. si as dori sa stiu cum ar trebui utilata din punctul dvs de vedere o bucatarie in care sa aiba un total acces o persoana in scaun cu rotile! Va multumesc enorm de mult pt tot ce ati realizat si prezentat in tara noastra!

  96. CRISTIA DANIEL FLORINEL

    BUNA ZIUA.IN PRIMUL RAND AS VREA SA VA FELICIT PENTRU TOT CEEA CE FACE-TI SI DEASEMENEA PENTRU EMISIUNEA PE CARE ATI JURIZAT-O SI PE CARE AM URMARIT-O CAP-COADAESTE FASCINANT SA URMARESTI UN ASEMENEA TITAN IN PERSOANA DVS. ,SI SA DESCOPERI ATIT PROFESIONALISM.EU NU SUNT BUCATAR PROFESIONIST DAR PUN MULTA PASIUNE IN CEEA CE FAC CAND GATESC.CA SI SUBIECTE PE CARE MI LE-AS DORI PE BLOG AR FI ANUMITE INTAMPLARI SI PICANTERII PE CARE LE-ATI AVUT IN INDELUNGATA DVS. ACTIVITATE DE CHEF PE LINIE GASTRONOMICA,DEASEMENEA SI ANUMITE RETETE CARE NU SUNT FOARTE COMPLICATE.VA SALUT.CU MULT RESPECT DANIEL

  97. Buna dimineata va felicit domnul Josep pentru tot ce faceti eu stiu ca sunteti un om minunat si va respect. Mi-as dori sa citesc cat mai multe retete culinare pe aceasta pagina pe care sa le pot practica si eu .FELICITARI IN TOT CE FACETI .

  98. Giorgio Deva

    Buna ziua. As dori sa existe o rubrica tip consultanta pentru restaurant C4R
    (consultancy for restaurant) pentru cei care detin un restaurant si unde ne putem loga (cu un abonament ) si sa cerem sfaturi in privinta problemelor legate cu bucataria si altele. Mai multe detalii cand ne intelnim 🙂 Mult succes .

  99. Buna ziua!
    Cred cal mai mult si mai mult ne intereseaza retetele… si nu in ultimul rand mici trucuri pentru mancaruri reusite – sfaturi practice
    Multumesc

  100. am o locatie BODEGUITA DEL NAUTICO DC (la rosu deocamdata) la snagov ghermanesti pe malul lacului si as fi interesat de o asociere cu un maestru bucatar pentru exploatarea locatiei cat mai eficient
    contact 0722230550

  101. Neag Lucian Mario

    pe blog ar fii bine sa introducetii o pagina pentru discuti live cu chef joseph hadad

  102. Tatiana Cirstea

    Buna dimineata! In primul rand vreau sa va felicit domnule Joseph pentru curajul de a va parasi tara si a alege sa traiti in Romania,pentru lucrurile minunate pe care le faceti aici,pentru daruirea si pasiunea cu care faceti aceasta meserie si pentru cei 3 copii frumosi carora cu siguranta le-ati insuflat aceasta pasiune!!!V-am vazut prima oara la MasterChef si pot sa va marturisesc ca am ramas fascinata de felul d.voastra de a gati si mi-a placut foarte mult duritatea cu care tratati fiecare greseala in bucatarie,ceea ce denota faptul ca trebuie sa fii foarte constiincios pentru a ajunge sus!!!Apoi a urmat TopChef,o alta provocare si am fost extrem de bucuroasa sa va regasesc in juriu..Ce mi-as dori eu?in primul rand sa va cunosc si mi-as dori foarte mult sa castig acest concurs pentru a avea acest privilegiu iar ce as vrea sa vad pe blogul d.voastra sunt cele mai bune retete din cele 2000 pe care le stiti pe de rost!!!Inca o data felicitari sincere pentru tot ceea ce faceti si sper sa va pot cunoaste candva!!!O zi excelenta va doresc!!!!

  103. Flavia Teodosiu

    Hello my dear friend. I am happy to see you again present and active in Romania. Whatever it takes you are the best chef I ever met. Wish you all the best for what your talent recalls in my mind.

  104. Valerica Nicolaie

    Cred ca cel mai interesant lucru ar fi povestile culinare si magia din aceasta arta. Se poate face un concurs infinit cu un numar nelimitat de intrebari , un concurs interactiv. De exemplu , cu ce condimentam o banala omleta ? Care sunt micile greseli de evitat in orice bucatarie ?

  105. Alina Moldoveanu

    As putea sa scriu si eu ca alte persoane cuvinte evlavioase si pompoase…insa adevarul este ca-mi doresc sa aflu cat mai multe retete de la d-voastra si sa vad de asemenea si modul de montat in farfurie pentru ca si asta este face parte tot din arta culinara. e important sa si arate bine pe farfurie nu doar sa fie bun la gust.Va multumesc ca v-ati gandit sa creati acest blog si ca avem sansa sa ne spunem si noi parerile.mult succes

  106. M-ar interesa retete cat mai simple pentru tinerele care inca nu stiu regulile de baza din bucatarie care pot fi dezvoltate folosind imaginatia.O zi buna si mult succes in ceea ce faci.

  107. ILINA Cristina

    Buna ziua, as dori sa ne divulgati din secretele unor retete deosebite dar care pot fi realizate intr-un timp cat mai scurt, de genul 30-40 min! Multumim!

  108. Corina Iojiban

    Buna mi-ar placea tare mult sa gasesc pe blog retete usoare,asa mai pentru incepatori si cat mai multe informatii despre condimente si asocierea lor cu diferite preparate.

  109. mi-ar placea sa publicati o carte de bucate cu preparate din toata lumea de la cele mai simple la cele sofisticate;de asemenea sfaturi de aranjare a preparatelor pe farfurie inainte de servire si ceva de genul ,,asa da ,asa nu ”

  110. Andrei Chelaru

    Eu as dori sa vad pe blog, cat mai multe retete clasice din bucataria frantuzeasca. A bientot! 🙂

  111. Sant sigur ca bucataria a devenit un subiect important de discutie. Sant multe emisiuni,reviste,etc de specialitate.Cred ca se da prea mult spatiu la toti “profesionisti” si pulicul este slab informat. Trebuiesc retete originale, la indemana tuturor, retete simple dar totodata deosebite. S-a cam uitat traditia bucatariei noastre, iar din cea internationala nu mai vorbim. Multe din preparate pastreaza numele dar in farfurie e cu totul altceva. Daca s-a ajuns si la noi cu bucataria mediteraneana, ar trebui sa dam retete traditionale ,sa explicam care este bucataria mediteraneana, din ce zona, etc.
    Regret ca trebuie sa vad la televizor toate inventile de preparate (date de multe ori de bucatari consacarati) si nu am vazut pana acum o emisiune seriasa unde sa se arate retete adevarate. Poate cu ajutorul Dvs.,in colaborare cu alti bucatari se poate face o emisiune de retete traditionale si originale din diverse zone ale lumi, fara inventi si fara a schimba traditia adptand pe gustul diverselor persoane .
    Eu sant o persoana care cred ca trebuie sa se faca ceva in acest sens , care sa ia atitudini si fata de aceste scoli de bucatari care scot pe banda rulanta asa zisi profesionisti cu diploma si fata de unele restaurante care desi au un specific ( mediteranean,italian,grecesc,etc)au un meniu si cu ciorbe si cu paste si cu tartufo si cu fructe de mare, etc. Multumesc .

  112. Marin Cristian

    Buna seara!Pe blogul dumneavoasta as dori sa vad retete noi plus ceva modalitati noi de peparare a legumelor,carnii,pestelui si fructelor de mare .
    Cu respect Cristian .

  113. Elena Dragoi

    As dori sa gasesc retete de dulciuri fara produse lactate. Cochetez cu ideea unui stil de viata paleo.
    Succes in tot ce faceti!

  114. Adriana-Maria

    SOSURI as dori sa gasesc si recomandarile aferente… si combinatiile de carne cu carne – pe principiul surf&turf;. Le folosim atat de rar aici si e tare pacat … multumim pentru tot ce impartasiti cu noi, cunostinte, idei, timp…

  115. Sa ne traiesti chef! As fi incantat daca pe blogul dvs, dar nu numai, am vedea sfaturicu privire la asezonarea mancarii in general cu vinurile(indiferent de provenienta lor). Din pacate, nedorind sa supar pe cineva, in Romania foarte putina lume pune accent sau cunoaste asemenea aspecte, apoi catalogheaza un vin sau un fel de mancare drept prost, doar pentru ca nu a stiut sa le combine. Cu respect, Cornel!

  116. Maitre, trebuie neaparat sa cunoastem in mod personal opinia ta referitoare la cea mai buna combinatie posibila intre un ambient frumos, mancare buna si sanatoasa si bauturile asortate unui meniu a la Joseph.

  117. Andrei buta

    Ma numesc Andrei si am 15 ani si m-ar interesa niste cursuri de gastronomie pentru incepatori,in timpul vacantei de vara se poate? ASTEPT UN RASPUNS ORI PE BLOG ORI PE MAIL,MAILUL MEU ESTE bboy_kuks@yahoo.com

  118. dragus georgian ciprian

    ar fi o placere si mai ales o onoare sa va cunosc va admir de multi ani si am fost foarte bucuros ca am avut ocazia sa va vedem invitat de onoare la masterchef si jurat la topchef. multa sanatate si la cat mai multe apariti la tv ca avem ce invata de la dumneavoastra. ciprian dragus

  119. tarlea andrei

    Mi-ar place pe site-ul dumneavoastra sa vad niste video cu moduri de preparare a retetelor si mi-ar mai place (si cred ca nu doar mie) sa va stiu povestea, cum a devenit pentru dumneavoastra bucataria o pasiune!

  120. CIORNEI GABRIEL

    IMI PLACE LA NEBUNIE FELUL IN CARE GATITI SI INTR-O BUNA ZI SPER SA AJUNG SI EU UN BUCATAR RENUMIT SUNT PASIONAT DE ARTA CULINARA

  121. imi place Chef Hadad pentru ca este un perfectionist iar retetele sale sunt extrem de rafinate , mi-ar placea sa vad mai multe retete mediteraneene si asiatice ,

  122. Caian Mariana Simona

    Mie sincer pe langa toate retele pe care vi le-au cerut ceilalti cu poze aferente eu vreau sa mai vad si poze cu zambetul d-voastra d-le Joseph Hadad

Leave a Reply to Ana Podoiu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5