Este acea perioadă din an când avem mai multă predispoziție spre a petrece mai mult timp acasă, în special în bucătărie. Și mod mai frumos decât să uităm puțin de contextual actual, decât prin gătit. Cum mă știți, mie îmi plac rețetele în afara tiparelor, astfel că am pregătit o rețetă video alături de prietenii de la Maille, care poate fi foarte bine integrate în masa de sărbători pregătită pentru cei dragi.
Ingrediente Ceviche (2 pers)1 file biban de mare curățatMuștar Maille Dijon boabe Mustar Maille Dijon clasic1/4 mango1 roșie1/2 avocado1 linguriță ceapă eschalot tocatăSarepiper1 și 1/2 lingura de ulei de măsline1 lingură de suc lime5-6 frunze mentă5-6 frunze coriandru
Ingrediente sos
1 portocală1 si 1/2 linguriță miere de albine1 și 1/2 linguriță muștar boabe1 linguriță muștar iute2 lingurițe oțet balsamic1/2 căpățână usturoi tocat foarte bine2 linguri de ulei de măsline1 lingură ulei de floarea soarelui
Mod de preparare CevicheTocați peștele, mango, avocado, roșiile (fără miez și coajă) cuburi mici. Apoi tocați menta și coriandrul, amestecați bine, asezonați cu suc de lime, sare, piper și uleiul de măsline. Lăsați deoparte.
Mod de preparare a sosuluiPuneți toate ingredientele împreună într un bol și se amestecați bine, iar la final adăugați muștarul.
Mod de prezentare
Pe o farfurie adâncă, cu ajutorul unei lingurițe faceți 3 quenelle din ceviche, apoi adăugați sosul și decorați cu ridichi, mentă sau conopidă.
Cu drag, al vostru,
Joseph
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Evaluare * 1 2 3 4 5