chefjosephhadad.ro

Blog

Câştigătorii concursului 10.000 fani

8 Comments

Gata cu suspansul! Am tras la sorti castigatorii concursului 10 000 fani!
Urmatoarele persoane ma vor cunoaste personal si vor petrece o seara desavarsita alaturi de mine la un restaurant din Bucuresti:

1. Toma Gabriela
2. Alex Somo
3. Felicia Cuciuc
4. Madalina Balasa
5. Ganea Valentin Andrei
6. Mirela Anghel
7. Radu Valeanu
8. Neata Madalin
9. Eugen jr.of Romania

In cel mai scurt timp vom anunta si locatia unde va avea loc evenimentul.
Fericitii castigatori vor primi un e-mail cu toate detaliile.

Rog restul participantilor sa fie in continuare alaturi de noi si “cu ochii pe noi” pentru ca urmeaza mullte surprize si concursuri la care exista sansa sa castigati.

Va multumesc tuturor pentru participare!

Al vostru, Joseph Hadad

8 comments on “Câştigătorii concursului 10.000 fani

 1. Radu Valeanu

  Buna seara! Am citit de 20 de ori lista cu castigatorii! Nu-mi vine sa cred ca am sansa si onoarea sa va cunosc personal si sa petrec o seara in compania dumneavoastra!!!! Va multumesc si astept cu nerabdare mailul cu locatia. Sa aveti o seara cel putin la fel de frumoasa pe cat este seara mea!!!!

 2. Eugene jr. of Romania

  Este prima data cand sunt ales dintr-o lista de participanti, si este un premiu care ma onoreaza. Va multumesc pentru ca am oportunitatea sa va cunosc in direct si sunt recunoscator pentru acesta sansa unica.Astept cu nerabdare acest moment.

 3. Felicia Cuciuc

  OOOOaauu va multumesc frumos, sunt foarte fericita ca am avut aceasta sansa sa fiu aleasa de catre dumneavoastra si va multumesc din inima , sunt foarte incantata, astept in continuare cu mare nerabdare noutati din partea dumneavoastra, atat in domeniul gastronomiei, stiri noi, cat si detaliile ce urmeaza sa fie trimise pe adresa de e-mail . Inca odata mii de multumiri , sincer as dori sa va marturisesc ca este primul martie din viata mea in care ma simt foarte fericita si apreciata intr-un fel sau altul, va doresc toate cele bune, mult succes Chef .

 4. Madalina Balasa

  Multumesc mult ! Asa un geseft mai rar. Nu stiu daca o sa pot manca de emotie dar abia astept sa va privesc in ochi caci ei spun mult mai multe decat o mie de cuvinte. Am o mare rugaminte insa. Asa dupa cum v-am spus voi fi plecata in Israel in perioada 14-19 martie asa ca, daca se poate, va rog frumos, va rog mult ca intalnirea sa poate fi programata dupa data de 20 martie. Daca se poate voi fi incantata sa va cunosc personal si sa va ascult. Daca nu se poate, cu regret ma vad nevoita sa cedez locul altcuiva si sunt convinsa ca oricine ar veni in locul meu ar fi cel putin la fel de fericit/a ca si mine. Doar simplu fapt ca am fost aleasa inseamna mult pentru mine. Va multumesc inca o data si daca se poate si aveti timp astept acele “tips-uri”legate de excursie la adresa madalinab@yahoo.com Sa aveti o zi buna si o primavara fericita si daca imi permiteti o intrebare-citat dintr-o poezie : …”De ce se plange cereasca lume din ochii tai ce miroseau a dragoste?…..”

 5. ganea valentin andrei

  recunosc cu mana pe inima cami doream sa fiu printre castigatori si sa pot spune fericit oricui ca am luat masa cu josef hadad ,doar simplul fapt dea va avea in companie si sa va ascult sfaturile e o mare fericire si onoare va multumesc inca o data pt aceasta oportunitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5