Eugene jr. of Romania March 12, 2013 9:55 pm Un copil invatza din curiozitate, o asemenea retzeta se retine vizual si gustativ relativ usor doar daca eshti gurmand. O minune mediteraneeana, cu axul pe ierburile aromatice, masline si derivate, pe un peshte de mare”vegetarian”. Chiar si ceapa este ca-shalot ! Reply
Felicia Cuciuc March 14, 2013 6:17 pm Maestre arata impecabil , permiteti-mi din nou sa va felicit pentru fiecare surpriza pe care mi-o oferiti ( referinta este personala) , ma bucur din suflet de fiecare data cand dumneavoastra postati asemena exemplare culinare, arta culinara pe care numai dumneavoastra stiti sa ne-o oferiti , va doresc tot cei mai bun, bine , succes pe mai departe , cu stima pentru dumneavoastra Chef Joseph 🙂 🙂 Reply
Maria Elena June 19, 2013 12:22 am Bravo Maestro…Te felicit, te apreciez , si te respect , a gati este o Arta , face parte din cultura si dsiciplina ta pe care o ai. Ai facut, un Paradis, in Bucuresti . A servi masa , face parte tot din cultura clientului , daca a invatat manierile ale Resturantului , sa flosesca tacumurile , in Romania sunt putin ce stiu sa savuresze o mancare ..Ma bucur de tine. Succes stiu ca ai ori unde in lume.. Pofta buna.. 🙂 Reply