De fiecare data cand sunt intrebat despre preferintele mele gourmet, raspunsul sincer merge catre bucataria mediteraneana si placerea de a gati si a savura peste si fructe de mare. La restaurant am multe preparate inspirate de locul din care provin, dar si din obiceiurile de consum pe care mi le-am format de-a lungul timpului si pe care le-am insuflat familiei mele.
Daca inca nu ati avut placerea de a savura fructe de mare sau o faceti doar rar, am pentru voi cateva motive sa va reorganizati dieta si sa includeti mai multe fructe de mare, de la deliciosii calamari si pana la crevetii care va alinta papilele, in preparare care sa va ofere experiente gastronomice de neuitat.
Desigur, nu doar savoarea trebuie sa fie un motiv atunci cand consumati anumite preparate, ci sunt importante si beneficiile pe care acestea le aduc sanatatii. Am mai jos cateva astfel de calitati ale fructelor de mare si de ce sunt ele recomandate consumului.
Fie ca alegeti supe crema sau aperitive, feluri principale sau poate niste paste sau un simplu cocktail, fructele de mare sunt de fiecare data o idee buna, satioase, delicioase si pline de vitamine, proteine si nutrienti. La restaurant puteti gasi preparatele pe care eu si echipa mea vi le propunem, dar foarte bine puteti pregati si voi acasa retete diverse. Putin ulei de masline, ierburi aromate, usturoi si piper negru zdrobit vor contribui la un gust cat mai savuros.
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Evaluare * 1 2 3 4 5