chefjosephhadad.ro

Blog

Stilul meu de viață, în aplicația de mobil ”Monday”

No Comments

Pentru mine stilul de viață sănătos este un principiu după care mă ghidez în tot ceea ce fac și îi rămân fidel oriunde aș fi. Aș vrea ca toată lumea să conștienzeze cât de important este să mânânce sănătos, să facă mișcare și să se odihnească suficient. Un dezechilibru aduce după sine nu doar probleme de sănătate, dar și emoționale.

Acesta fiind modul meu de viață nu a fost greu să spun ”da” provocării de a împărtăși cu tot cei interesați felul în care îmi trăiesc eu fiecare zi prin aplicația ”Monday”. Mi s-a părut o idee genială! Este prima de acest tip și vine cu soluții concrete pentru a vă transforma stilul de viață, oferind planuri de antrenament și alimentație. Alături de mine, în acest proiect, îi veți mai găsi pe  Sorina Fredholm cu ”The Clean Eat Plan”,  pe Andreea Raicu cu ”The Equilibrium Plan” și pe Anca Bucur cu ”Eat Right. Train Wise Plan”. Eu vă prezint ”The Longetivity Plan”, planul pentru longevitate. Fiecare dintre cele patru programe oferă conținut scris și video dedicat obiectivelor setate în aplicație, iar lista de antrenori va fi completată în curând de alte personalități ale industriei locale și internaționale.

„Ideea Monday a pornit dintr-o nevoie pe care am identificat-o pe piața din România, de la educarea pentru un stil de viața sănătos și până la soluții concrete oferite de cei mai buni specialiști din industrie. Ne dorim ca acest produs să aducă un plus de valoare, dar și să inspire, mai ales ca există o percepție general negativă asupra zilei de luni, pe care dorim să o schimbăm. Monday este despre începuturi în forță, motivație și gânduri pozitive, este despre a face primii pași înspre o viață armonioasă”, a declarat fondatorul Monday, Mikael Fredholm.

Planul pe care eu îl prezint este adaptat nevoilor tale. Are o secțiune de nutriție, unde există meniuri pentru 35 de zile și planul de antrenament, cu sau fără a avea nevoie să cumpărați echipament suplimentar sau să mergeți la un centru de fitness. Mai mult, vă ofer și mesaje motivaționale care să vă ajute să nu vă abateți de la drum, conținut video și idei de a vă îmbunătăți stilul de viață.

Dacă vreți și voi să intrați în acest program puteți descărca aplicația gratuit atât pe Android, cât și pe IoS, iar fiecare plan poate fi descărcat contra cost.

Al vostru,

Joseph

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5