Andrei Tibai March 5, 2013 6:05 pm Arata EXCEPTIONAL!!…Mi-ar place ca intr-o zi sa iasa si din mainile mele asa ceva(am inceput de 1 luna cursurile de bucatar,poate odata in viata asta o sa ajung sa fac practica cu Dumneavoastra).O seara placuta!! Reply
pitorac vasilica March 6, 2013 12:18 am TALENT, DRAGOSTE PT CEEA CE FACETI SI MULTA MUNCA IN ACESTE FARFURII PREZENTATE …. Reply
Ella von Heizer March 6, 2013 9:28 am Micile secrete pe care ni le strecurati intre paranteze sunt plusvaloarea retetelor prezentate. Este minunat ca avem de la cine invata si ca ne impartasiti cu atata drag aceasta arta. Cu stima! Reply
Madalina Balasa March 6, 2013 9:47 am Excelent!!! Asta inseamna maiestrie. Gustoasa, simpla, usor de facut si nici nu-i foarte costisitoare. Oricine o poate face, absolut oricine. Va felicit. Poate asa incepem sa mai scapam de tocaniţe şi rantaşuri. Next, please! Reply