chefjosephhadad.ro

Blog

Creaţii Joseph Hadad

29 Comments

poza (99)

 

29 comments on “Creaţii Joseph Hadad

  1. cand si unde se poate cumpara o carte de bucate ?cu tot ceea ce faceti.mi-ar face placere sa particip la o seara culinara ,pe care o veti sustine .

  2. Hirjaba Lenuta

    Sunt foarte frumoase si interesante creatiile dumneavoastra. Va apreciez rafinamentul, talentul, abilitatea si exigenta fata de arta culinara. Va urez sa aveti mult succes in continuare iar noi privitorii nu ramane decat sa ne bucuram de maiestria talentului dumneavoastra.

    Multa stima!

  3. Felicitari, minunate compozitii !!! ati reusit sa aduceti impreuna mai multe arte intr-o armonie perfecta atunci cand realizati platou, sau tablou??? …si una si alta…:)

  4. Buna seara Chef Joseph , preparatele dumneavoastra arata SUPER, Extraordinar de Bine , numai ca eu , a-s avea doua obiectii de facut : 1- nu sunt in masura sa apreciez deoarece nu detin etalonul de calitate, insa ca simplu spectator va pot spune cu mana pe inima ca sunt deosebite, si 2- daca ma mai uit mult la preparatele dumneavoastra ori imi schimb meseria definitiv si irevocabil si cu siguranta voi cumula kilograme in plus intr-un timp foarte scurt , arata superb.
    Toate cele bune , multa sanatate si reusita sa fie de partea dumneavoastra.

  5. Smarandache Cristina

    Va apreciez talentul, pasiunea si tablourile dv culinare ,sunteti un adevarat maestru in arta culinara …..felicitari chef

  6. spectaculos tot ce ne aratati. sanatate multa si asteptam noutati. cu respect ciprian dragus

  7. Este o feerie a ochilui, a mintii si a sufletului sa vad ce puteti face. Bravoooooo!!!!!!

    PS: pe cand o academie de bucatari cu dvs. la pupitru sau imi puteti recomanda o scoala de bucatari din romania pe care sa o urmez?
    Imi doresc sa imbratisez aceasta meserie fiindca imi fericeste sufletul chiar si cand tai o ceapa.
    Va multumesc, si ma bucur ca ati ales romania.
    Sa fiti fericit!

  8. gabriela martin

    sunteti cel mai tare chef
    si stiti foarte bine cum trebuie sa arate o farfurie sau o mancare
    iar talentul dumneavoastra nu il are niciun bucatar din Romania

  9. Mariana Sebe- Alicante-

    Felicitari! Sunteti cel mai talentat, nu numai din Romania, ci si din Europa,si cred, printre cei mai buni din lume.Totul este eschisit. Nu doriti sa faceti o emisiune la T.V.,ceva de genul Karlos Arqullano ? Ati face fericita mult mai multa lume; var urmari din toate colturile tarii ;imaginati-va cata lume ar lasa totul balta la ora emisiunii d-stra,cate persoane tinere,studenti(care-si suna mamele, la serviciu intreband ce sa mai puna la ciorba:)) cate cupluri, persoane in varsta ,persoane atintite la pat ,etc, Sunteti un artist!

  10. Pus si simplu incredibil! Un vis mare ce il am este acela de a fi un maestru in bucatarie la fel ca dvs.
    Va multumesc ca ma ajutati sa fiu tot mai buna!

  11. impresionant ceea ce-mi vad ochii! fiind un fotograf amator si doar uitandu-ma peste prima pagina cu pozele in care apar creatiile dumneavoastra personale “Joseph Hadad”, prima imptresie a fost uaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu,fara gluma iar urmatoarea deadreptul captivanta pentru ca ceea ce am vazut ,observat si vad fara sa gust pot spune ca sunt adevarate opere de arta,de care nu ai vrea sa te atingi ca nu cumva sa strici ceea ce vezi! Am ramas la propriu fara cuvinte si nu din cauza severitatii domniei voastrepe care am remarcat-o la emisiunea unde sunteti jurat””TOP CHEF”,CE PENTRU CA OMUL CARE CREAZA OPERE DE ARTA CHIAR SI IN GASTRONOMIE NU POATE FI DECAT UN OM FRUMOSL LA PROPIU! Cu drag Aileni Adela din Oradea

  12. Am avut ocazia sa gust din minunatul meniu din restaurantul Dvs si nu pot decat sa spun ca mi-a placut la nebunie !!!
    O sa ii pregatesc sotului meu o supriza prin a-l invita cu ocazia anivesarii noastre de 18 ani de cand suntem impreuna si sunt convinsa ca nu isi va dori sa mai plece 🙂

    Multumesc pentru tot ce am gustat si pentru serviciile bune pe care le aveti !

Leave a Reply to Felicia Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5