marian July 10, 2013 4:52 pm chef esti cel mai tare…zi de zi accesez siteul dumneavoastra si ma uimeste ceea ce vad…va scriu din cypru,sant si eu un mic bucatar aici dar d-voastra dupa emisiunea top chef,miati redat pofta si placerea ecestei meserii…miati dat speranta si puterea sa lupt si sa ajung undeva departe in meseria asta..in octombrie voi veni acasa si vreau din tot sufletul sa va cunosc si sa iau cina la d-voastra in restaurant…pina atunci multe succese in continuare si continuati tot asa,faceti lumea foarte fericita,chiar si numai prin poze Reply
Madalina Balasa July 12, 2013 10:42 am Uitati-va la noi ca nu indrazneam sa gustam, de fapt sa ne atingem de minunatiile din farfurii pana nu le fotografiam. Asa rasfat mai rar. Multumim chef, dumneavoastra si intregii echipe. A fost o seara tare faina, imi pare rau pentru cei ce nu au putut veni dar sper ca in viitor sa ne putem strange cu totii si sa-i facem o surpriza domnului Hadad. Reply
Madalina Balasa July 12, 2013 12:49 pm Salutari de la Marea Neagra. Mi-a trebuit o zi sa realizez ca a fost adevarata intalnirea de duminica. Ceea ce urmeaza sa povestesc este dedicat tuturor admiratorilor domnului Hadad cat si celor care nu au putut fi prezenti la intalnire. M-am numarat printre cei zece norocosi selectionati in urma concursului de 10 000 de fani si urma sa ne intalnim cu chef Hadad. A fost ca in povestea cu a fost odata ca niciodata……duminica, 23 iunie 2013, in ziua de Rusalii am fost invitatii domnului Hadad la o cina in recentul si deja renumitul sau restaurant “Joseph”. Asteptam cu nerabdare aceata zi iar asteptarea a fost rasplatita pe deplin. Bucatele alese ce ne-au fost servite sunt mai ceva ca in pozele pe care le putati admira pe pagina de facebook sau pe blog, o simfonie a gusturilor. N-am sa va dau prea multe detalii despre minunatiile pe care le-am gustat deoarece mi-as dori tare mult sa ajungeti, cel putin odata, la acest restaurant deschis in aprili…e 2013 in strada Ion Cantacuzino nr.18 (aproape de Televiziunea Romana). Simt si acum gusturile de carpaccio de vita cu crema de masline, caracatita, somon, sea-bass, rosii chery uscate stropite cu ulei de susan, fasole batuta cu busuioc si crema de ardei gras rosu, gel de mere, trufe, pasta de masline Kalamata, alune caramelizate, sfecla rosie si gutuie insiropata, cardamon, sparanghel, legumele puse un pic la ghiata pentru a fi crocante precum si gustul celor 6-7 tipuri de painici coapte acolo. Mirodeniile Orientului s-au intalnit cu inalta arta culinara franceza si cu stilul mediteraneean pe taramul romanesc sub bagheta unui magician, Joseph Hadad. Omul Joseph Hadad este charmant, jovial, atent la tot ce misca in restaurant iar cand incepe sa-ti prezinte felurile de mancare credeti-ma ca esti hipnotizat. Este modest pentru ca isi cunoaste foarte bine valoarea si este un om bogat sufleteste care parcurge cu pasi calculati drumul spre perfectiune. Hadad tace si face si tot ce face este la superlativ. Nu ma omor dupa ciocolata, cacao, dar deserturile pe care le-am savurat au fost ceva….iti ating bolta palatina si te fac sa crezi ca ai ajuns in rai! O gazda minunata si o seara de neuitat. Multumesc domnule Juseph Hadad si felicitari! Reply