chefjosephhadad.ro

Blog

Chef Joseph Hadad lanseaza astazi restaurantul care ii poarta numele

2 Comments

image 5
Astazi, Chef Joseph Hadad lanseaza restaurantul care ii poarta numele.

Aflat in inima Bucurestiului, intr-o casa cu istorie si dichis, redecorata intr-un stil modern, restaurantul Joseph va surprinde gurmanzii cu un meniu gandit integral si pregatit minutios de chef Joseph Hadad. Meniul va cuprinde specialitati din bucataria rece: de la pate de ficat de gasca cu trufe marinate si sashimi de somon, pana la carpaccio de caracatita si salata de rata confiata cu andive; din bucataria calda: de la scoici Saint Jacques si homar cu risotto, pana la coroana de miel si file de vita cu ficat de rata. De asemenea, meniul are si o linie de desert unica, cu preparate special create de chef Hadad, pentru a da o nota extrem de personala.
Pentru ca visul sa poata fi realizat, chef Joseph Hadad a avut parte si de sprijinul a 2 parteneri si prieteni vechi in acelasi timp, Raluca Sandu si Ziv Tetelman, care i-au fost alaturi de la inceput.

Restaurantul Joseph isi va deschide portile oficial vineri, 26 aprilie, incepand cu ora pranzului. Sunt asteptati toti cei care vor sa experimenteze retete savuroase, la preturi corecte prietenoase.

Adresa: Str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino nr.8, Sector 1, Bucuresti
Rezervari: +40 753 999 333


image image (1) image (2) image (3) image (4)

 

2 comments on “Chef Joseph Hadad lanseaza astazi restaurantul care ii poarta numele

  1. Aveti si meniu vegetarian? Avind in vedere ca tendinta este pentru o alimentatie care sa rezoneze cu natura si cu respectul fata de necuvintatoarele care urmeaza sa satisfaca gusturile gurmanzilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 3 4 5